HUSZONEGY

rájöttünk, hogy nincs idő pöcsölni, így hát.

Címkék

bori (4) dome (3) juli (4) lenard (3) cimkék

HTML

harmadik fejezet

2010.04.12. 18:42 | madeinchina | 2 komment

A mélypont utáni kielégithetetlen erekciót követő vágy, az önpusztitás hedonizmusra alapuló, csirkeszarban úszó, törpeharcsa nagyságú életem szükséges velejárója. A tizennyolcadik életévét betöltő kamaszlány reggelét a seggében álló mutatóujjával indítja. Barnás haját a fejbőréből kinövő szőke tincsek indokolatlan ősz hajszálai pofozzák meg. Az esti instant kielégülésre gondol, amit 499 Forintért vár vörös lé formájában a közértből. A buszony érezni lehet a nedvesedő ajkak, formára nyírt szőrének szagát. Leginkább egy bajuszos, negyvenkét éves, húzottszemű gyerekek által előállított zakóban tündöklő férfi aktatáskával, a mai demokrácia fogtündére veszi észre.

Mellettem Olga. Lassan zuhan a feje vállamra, haja bűzlik a mentolos sampon kísérleti kutya szagától.Élhetetlen állatokat mosnak, a menhelyről elüldözött korocsknak vágják formára a szőrét. Jelzés. Leszállás. Gyenge eső, belerondít a napsütötte tavaszba, a kő megmosottan fürdik a virágágyásokban, neki mindegy. Az évszakok összezavarodnak. A buszmegállóban szottyadt, haláluktól félő asszonyok csomagjaikkal böfögnek egymás szájába. A fiatalok zsebükbe tett kezükkel farkukba kapaszkodnak. Láthatóan élvezik. A szaporítólények földhöz ragadt prototipusai. Egyszerű emberek egy adófizető világban, ahol a szüzek szaga erősebb a papírra nyomtatott számjegyekétől. Meddő kurvákat játszanak. Mintha nem szeretkeztünk volna álmunkban anyánkkal? A buszvezető a fékre lép. Képzeljünk el 15280 kilogrammot, amint megálljt parancsolnak neki az azbesztmentes fékbetétek és a benne ülő 5440 kilogramm előretódul miközben fejenként körülbelül 70 kilogrammot próbál megállítani 34 csigolya .

Életünket fejezetekre osztjuk, évekre és születésnapokra. Kategóriákra bontjuk elvetélt napjainkat elhaladva lepattogott malterral borítótt házak melett, a rozsdás ereszcsatornák és radiátornyílások. Ha az ember megáll egy sötét hídalatt, hugyával belerajzol az idilli betonpillérekbe, sexuális hevültségének kiskapuit keresi. Férgek tálkái vagyunk felszántott barázdák között. Görög víziók a modern sexualitás fogd-meg-jól játékbabái. Isteneket keresünk szüleinkben, a történelemtanárban, ahogy huszonnégy évesen lehajol a tollért és a szoknyá rásimul idomaira. Vajon hányan járhattak benne gennyező töltetű bőrfegyverükkel? N-Dimetil-triptamin álmok IKEA bútorok között, amikor a petesejteket kidobja a hüvely, szaga van. A rövid tripet Demalgon bevétele követi. Ő egy sex-szimbólum.

Mellémesik egy őreg nő. Özvegyasszony, vágyakozik halott férje bomlandó szerves anyaggal lefedett csontváza iránt. Hirtelen sokk éri, amint angyal módjára ledől a megtaposott busz padlózatára. Megindulok és megállok. Mellkasa másodpercenként négyszer vagy ötször felemelkedik, a tüdő szétrobbani kíván. A nő tüdeje vagyok és megpróbálok kiszakadni eme emberi testből, feszítsetek keresztre.  Szeme üveggolyóvá olvad, elhalkult segélykiáltás a pupillák tágulása. Az adrenalin felszökik. Előre látom, ahogy majd sátánista tizenévesek nyalogatják majd a mami tobozmirigyét. Társaik szörnyekké válnak és a szobát a 70-es évek drogtanyáivá sűlyesztik. Elcsendesedik az öregasszony. Az empátia egy fontos tulajdonság. Legtöbbször szűk környezetünkre korlátozódik.

Olga szája elé tett kezébe hány, még nem láthatott halottat.

Eszembe jut egy elhibázott haiku:

Fárol falevél

lassan mászik végzete

krómfolyósóján.


 

Címkék: dome lenard

A bejegyzés trackback címe:

https://huszonegggy.blog.hu/api/trackback/id/tr881915476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjmacila 2010.06.27. 23:21:26

Ez nekem olyan Palahniuk utánérzéses:)
Tetszik.

lenarddeme 2010.07.15. 09:16:51

@ifjmacila:

flash volt olyat írni, ami emlékeztet csákkra.:_)
süti beállítások módosítása